غذاهای پاییزی برای کاهش وزن



به گزارش اقتصاد آنلاین، گنجاندن میوه و سبزیجات در برنامه غذایی روزانه یکی از توصیه های برتر برای حفظ تناسب اندام است. این غذاها به دلیل داشتن فیبر و آب زیاد، نقش مهمی در افزایش احساس سیری دارند. با شروع فصل سرما معمولا میل به غذاهای چرب و سنگین بیشتر می شود که می تواند منجر به چاقی شود. بنابراین مصرف مواد غذایی در این فصل با تامین نیاز بدن به ریزمغذی ها در جلوگیری از کاهش وزن موثر خواهد بود.

فشار دادن؛ سرشار از آب و آنتی اکسیدان

کدو تنبل یکی از محبوب ترین سبزیجات پاییزی است که به دلیل داشتن فیبر و آب زیاد، نقش مهمی در افزایش احساس سیری دارد. علاوه بر این، کدو تنبل سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند بتاکاروتن، ویتامین های A، C و B2، منیزیم، منگنز و آهن است. کدو تنبل همچنین دارای خواص ضد التهابی است و در مبارزه با سرطان و محافظت از سلامت قلب موثر است.

سیب؛ شیرینی طبیعی و افزایش سیری

سیب، مانند بسیاری از میوه ها، در کاهش وزن نقش دارد، زیرا فیبر بالایی دارد و کالری کمی دارد. بنابراین، بدون مصرف کالری زیاد به جلوگیری از گرسنگی مداوم کمک می کند. به طور کلی غذاهای پر فیبر معده را پر می کنند و روند هضم آهسته دارند. یک سیب با اندازه متوسط ​​بیش از 4 گرم فیبر و حدود 95 کیلو کالری انرژی دارد. خوردن سیب برای برخی افراد لذت طعم شیرین را بیدار می کند و از هوس بیشتر شیرینی جلوگیری می کند. سیب را می توان به عنوان صبحانه علاوه بر میان وعده همراه با ماست و غلات کامل مصرف کرد.

سیب زمینی شیرین؛ نشاسته کمتری نسبت به سیب زمینی معمولی

رنگ سیب زمینی شیرین نسبت به سیب زمینی های معمولی تیره تر است و هنگام خوردن کمی حس شیرینی ایجاد می کند. این ماده غذایی بسیار کم کالری و نشاسته است اما منبع غنی از برخی ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A است، 100 گرم سیب زمینی شیرین حاوی 764 میکروگرم ویتامین A است که می تواند 85 درصد نیاز روزانه بدن را تامین کند. سیب زمینی شیرین همچنین حاوی ترکیبات نشاسته ای است که به راحتی قابل هضم هستند و منبع خوبی برای انرژی در حین ورزش هستند. فیبر فراوان موجود در این سبزی نیز به افزایش احساس سیری کمک می کند.

گل کلم؛ خوشمزه و کم کالری

کلم بروکسل که به عنوان کلم بروکسل یا فندق نیز شناخته می شود، یکی دیگر از سبزیجات کم کالری اما پر فیبر است و انتخاب خوبی در رژیم لاغری است. البته، کلم بروکسل فواید دیگری نیز برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، منبع غنی ویتامین C است که در عملکردهای مهم بدن مانند لخته شدن خون، تقویت سیستم دفاعی بدن، رشد و ترمیم بافت ها نقش دارد. ویتامین K فراوان همچنین تأثیر مثبتی بر لخته شدن خون و ترمیم بافت استخوانی دارد.

گل کلم؛ سرشار از ریز مغذی ها و نشاسته کم

گل کلم یکی از بهترین غذاهای پاییزی است که به دلیل کالری کم و محتوای بالای برخی از ریزمغذی ها است. گل کلم حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که به حفظ سلامت سلولی و مبارزه با سرطان کمک می کند. بوی خاص گل کلم مانند سایر انواع کلم به دلیل وجود ترکیبات گوگردی است که در کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان نقش دارد.

منبع:

محیا نیوز

دیدگاهتان را بنویسید